Είδε το “Spider-Man: No Way Home” 292 φορές και έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες

Είδε το “Spider-Man: No Way Home” 292 φορές και έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες
Spider-Man: No Way Home ©2021 CTMG. All Rights Reserved. MARVEL and all related character names: © & 2021 MARVEL

Ο Ramiro Alanis πέρασε συνολικά 720 ώρες, παρακολουθώντας το «Spider-Man: No Way Home» και μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Ένας νεαρός άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έσπασε (ξανά) το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες αφού κατάφερε να παρακολουθήσει το «Spider-Man: No Way Home» 292 φορές στον κινηματογράφο!

Ο Ramiro Alanis έχει καταρρίψει στο παρελθόν αντίστοιχο ρεκόρ, όταν το 2019 παρακολούθησε το «Avengers: Endgame» 191 φορές. Ωστόσο, το 2021, ο Arnaud Klein τον νίκησε, βλέποντας το «Kaamelott: First Installment» 204 φορές, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ρεκόρ Γκίνες.

Για να κερδίσει ξανά τον τίτλο, ο Alanis πέρασε συνολικά 720 ώρες, παρακολουθώντας το «Spider-Man: No Way Home» μεταξύ 16 Δεκεμβρίου 2021 και 15 Μαρτίου 2022.

Τις πρώτες εβδομάδες για να καταρρίψει το ρεκόρ, χρειάστηκε να παρακολουθεί πέντε διαδοχικές προβολές καθημερινά.

Σύμφωνα με το guinnessworldrecords, ο Alanis υπολογίζει ότι ξόδεψε περίπου 3.400 δολάρια για κινηματογραφικά εισιτήρια κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που χρειάστηκαν για να σημειώσει το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, κυνήγησε το ρεκόρ προς τιμήν της αείμνηστης γιαγιάς του, Juany. «Ήταν η νούμερο 1 φαν μου και θέλω να παραμείνω κάτοχος του ρεκόρ», δήλωσε ο νεαρός.

Οι όροι για την κατάρριψη του συγκεκριμένου ρεκόρ υπαγορεύουν ότι «η ταινία πρέπει να παρακολουθείται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα». Για αυτό, ο Alanis δεν μπορούσε να κοιμηθεί, να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του ή ακόμα και να πάει… στην τουαλέτα, ενώ παρακολουθούσε την ταινία.

Οι εκατοντάδες προβολές έκαναν τον Alanis ειδικό στο σενάριο της ταινίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι θυμάται όλους τους διαλόγους της ταινίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα