Χρυσικάκος: “Όσο νοσηλευόμουν με κορονοϊό μου έστελναν ‘καλά να πάθεις’ και να ‘πεθάνεις'”

Χρυσικάκος: “Όσο νοσηλευόμουν με κορονοϊό μου έστελναν ‘καλά να πάθεις’ και να ‘πεθάνεις'”
Ο Τάκης Χρυσικάκος glomex

Η περίοδος της νοσηλείας λόγω κορονοϊού, τα μηνύματα μίσους που δεχόταν και η μάχη του με την κατάθλιψη. Όσα είπε ο Τάκης Χρυσικάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για επτά εβδομάδες χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω της περιπέτειάς του με τον κορονοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος, μία αρκετά δύσκολη περίοδος για την υγεία του και ο ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση μίλησε στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” για τη νοσηλεία του αλλά και τα μηνύματα μίσους που δεχόταν από αρνητές του κορονοϊού.

“Νόσησα και έμεινα επτά εβδομάδες στο νοσοκομείο. Δεν είχαν δημιουργηθεί τα κατάλληλα αντισώματα λόγω χρόνιου νοσήματος και είχα τη χαρά να δεχθώ τα σχόλια του κόσμου, των αρνητών, ‘καλά να πάθεις‘, ‘να πεθάνεις‘, διάφορα τέτοια. Το πέρασα πάρα πολύ δύσκολα γιατί έρχεσαι σε επαφή με το τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα“.

Ο ίδιος μίλησε και για τις απώλειες που τον σημάδεψαν, όπως αυτή της μητέρας του και στη συνέχεια της αδερφής του, ενώ εξομολογήθηκε πως ήρθε αντιμέτωπος και με το σκληρό πρόσωπο της κατάθλιψης, για την οποία έκανε θεραπεία έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα