Σοκ στον Παναμά: Επτά νεκροί στη λίμνη Gatun

Σοκ στον Παναμά: Επτά νεκροί στη λίμνη Gatun
Η λίμνη Gatun στον Παναμά AP

Η αστυνομία του Παναμά ερευνά την δολοφονία επτά νέων ατόμων, των οποίων τα πτώματα βρέθηκαν σε μια δασική περιοχή κοντά στη λίμνη Gatun, το Σάββατο.

Μία ομάδα 7 νεαρών ατόμων, βρέθηκε νεκρή στον Παναμά το Σάββατο, σε μια δασική έκταση κοντά στην λίμνη Gatun. Τα άτομα που φαίνεται πως δολοφονήθηκαν, ήταν μεταξύ των ηλικιών 17 και 22. Οι περισσότεροι ήταν φοιτητές πανεπιστημίου, ενώ κάποιοι ήταν ακόμη μαθητές σχολείου. 

Σύμφωνα με το BBC, τα θύματα ήταν 4 γυναίκες και 3 άνδρες. Οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε ένα δάσος δίπλα στη λίμνη, το οποίο βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα. 

Αρχικά, επρόκειτο για μια ομάδα 13 νέων, που πήγαν εκδρομή στην λίμνη. Τα 6 άτομα που διέφυγαν, ισχυρίζονται ότι δύο άνδρες με όπλα τους επιτέθηκαν. 

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τον αρμόδιο εισαγγελέα. Τα πτώματα βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή, που ονομάζεται Espinar, κοντά στην πόλη Colón.

Πέντε από τα πτώματα βρέθηκαν σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και δύο εξ αυτών σε ξεχωριστές τοποθεσίες στο δάσος. Οι ιατροδικαστές αποκάλυψαν ότι όλοι τους έφεραν τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι. 

Η ομάδα των νέων επισκέφτηκε την λίμνη, την Παρασκευή το πρωί, για μια μονοήμερη εκδρομή, με σκοπό να κολυμπήσουν. Οι οικογένειές των ατόμων που χάθηκαν, πήγαν στην αστυνομία επειδή οι νέοι δεν είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους, μέχρι το βράδυ της παρασκευής. 

Οι έξι επιζώντες περιέγραψαν την επίθεση από δύο ένοπλους. Ένας επιζών είπε ότι τον έναν από τους ένοπλους, τον είχε καλέσει ένας από τα θύματα από αυτούς που σκοτώθηκαν αργότερα. 

Το γεγονός αυτό που οδήγησε τους ανακριτές να υποθέσουν ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία. Όλοι οι νεκροί ζούσαν στην ίδια περιοχή, στην πόλη Colón. Ο ύποπτος υπό σύλληψη προέρχεται από την ίδια περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα