Σε εξέλιξη φωτιές σε Ασπρόπυργο, Μαραθώνα, Κεφαλονιά

Σε εξέλιξη φωτιές σε Ασπρόπυργο, Μαραθώνα, Κεφαλονιά
Στιγμιότυπο από φωτιά - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και ορισμένη έκταση με πεύκα. Στο Σούλι Μαραθώνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο δήμο Ασπροπύργου Αττικής. Η φωτιά εντοπίζεται μεταξύ προαστιακού και καναλιού Μόρνου.

Καίγεται κυρίως χαμηλή βλάστηση και ορισμένη έκταση με πεύκα, υπάρχουν διάσπαρτες επιχειρήσεις στην περιοχή, ωστόσο δεν κινδυνεύουν άμεσα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.) και 1 ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψεις νερού από αέρος.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Η φωτιά εντοπίζεται κοντά στο παλιό στρατόπεδο, σχετικά κοντά σε κατοικίες ωστόσο δεν κινδυνεύουν άμεσα, ενώ οι δυνάμεις που έχουν φτάσει στο σημείο δεν ζητούν ενισχύσεις. Στο σημείο επιχειρούν 21 άντρες με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Προκοπάτα στην Κεφαλονιά, αρκετά κοντά στον οικισμό, δίχως όμως να κινδυνεύει άμεσα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη τύπου PZL.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα