Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Κανονικές θερμοκρασίες Eurokinissi

Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία, με ενίσχυση μελτεμιού από Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο – Ενίσχυση από Τρίτη στα 7 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές

Σήμερα Δευτέρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα έχουμε λόγω τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα αστάθειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 21-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 23-07-2020, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι το Σάββατο σε δυτικών διευθύνσεων και στα ανατολικά 4 με 6 ενισχυόμενοι τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ μέχρι και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα