GNTM 4: Άναυδοι οι παίκτες με το concept του ημιτελικού – Μεγάλη κόντρα στο σετ

GNTM 4: Άναυδοι οι παίκτες με το concept του ημιτελικού – Μεγάλη κόντρα στο σετ
Οι 4 φιναλίστ του GNTM 4 glomex

Οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 4 καλούνται να φέρουν εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφιση. Ποιοι θα πάρουν το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό;

Τέσσερα είναι τα μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στον αποψινό ημιτελικό του GNTM 4. Ο λόγος για την Κυβέλη, την Ειρήνη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα παρακολουθήσουμε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τα τέσσερα μοντέλα καλούνται να φέρουν εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφιση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι ταυτόχρονα. Θα πρέπει να “κλέψουν” την παράσταση από του συμπαίκτες τους, ενώ η δοκιμασία θα έχει disco party, ξέφρενο χορό και πολλή λάμψη.

Την ίδια ώρα, η ένταση δεν λείπει από το αποψινό σετ, με την Κυβέλη να νιώθει πως οι συμπαίκτες της προσπαθούν να την ρίξουν ψυχολογικά με τη συμπεριφορά τους και με την ίδια να αισθάνεται απομονωμένη.

Ποιοι θα αφεθούν και θα περάσουν υπέροχα χαρίζοντας μοναδικά κλικ; Ποιοι θα “κλέψουν” την καρδιά των κριτών και ποιος θα αποχωρίσει ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό;

GNTM 4: Το concept της δοκιμασίας του ημιτελικού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα