Ηλιόπουλος για Γεωργιάδη: “Ήταν αγκαλιά με τους ακροδεξιούς κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών”

Ηλιόπουλος για Γεωργιάδη: “Ήταν αγκαλιά με τους ακροδεξιούς κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών”
Ο Νάσος Ηλιόπουλος (ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ / EUROKINISSI)

Για τεράστια ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τη δράση των ακροδεξιών παρακρατικών ομάδων όπως οι "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" έκανε λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση και τον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με τη δράση της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που κατηγορούνται για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας, τα μέλη της οποίας απολογούνται σήμερα, στον Ανακριτή Κατερίνης.

Δημοσιεύοντας μια παλαιότερη ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατά την οποία καλούσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Νάσος Ηλιόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: “Ήταν αγκαλιά με τους ακροδεξιούς κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και τώρα κάνουν πως δεν γνωρίζονται. Τεράστια η ευθύνη της ΝΔ για ακροδεξιές παρακρατικές ομάδες όπως οι “θεματοφύλακες του Συντάγματος”.

Αξίζει να σημειωθεί πως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι “αυτό ξεκίνησε σαν μία κωμωδία και εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Είμαι βέβαιος ότι το κράτος θα κάνει αυτό που πρέπει. Γιατί άλλο πράγμα είναι να έχουν πάρει κάποια αυτοκίνητα και να έχουν βάλει αυτοκόλλητα που αναγράφουν ‘άρθρο 120’ και άλλο πράγμα είναι να έχουν όπλα και να προχωρούν σε απαγωγές. Άρα, δεν είναι τόσο αστείο το πράγμα».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό που ομολογώ με σόκαρε, είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου τους, ο οποίος ακολουθεί μια γραμμή που λέει ‘ξέρουμε όλοι ότι έχει παραβιαστεί το Σύνταγμα, έχουμε αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία’. Ποιος κρίνει εάν έχει παραβιαστεί το Σύνταγμα; Ο συνήγορος των θεματοφυλάκων;».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα