Κλήρωση Champions League: Πρωτοφανές φιάσκο – Επαναλαμβάνεται η διαδικασία

Κλήρωση Champions League: Πρωτοφανές φιάσκο – Επαναλαμβάνεται η διαδικασία

Η UEFA αποφάσισε να γίνει ξανά η κλήρωση του Champions League στις 16:00 λόγω του φιάσκου που έγινε και του διπλού λάθους με τη Γιουνάιτεντ.

Το διπλό λάθος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το φιάσκο στην κλήρωση του Champions League που έφερε τις διαμαρτυρίες της Γιουνάιτεντ, της Ατλέτικο και άλλων ομάδων που μετείχαν στην κλήρωση οδήγησε την UEFA στο να διεξαχθεί ξανά η κλήρωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το SPORT24, οι “κόκκινοι διάβολοι” που δεν μπορούσαν να τεθούν αντίπαλοι της Βιγιαρεάλ αφού ήταν στον ίδιο όμιλο είδαν εν συνεχεία τους ιθύνοντες της UEFA να μην συμπεριλαμβάνουν τη Γιουνάιτεντ ως πιθανή αντίπαλο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό γιατί στην κληρωτίδα αντί να μπει το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε αυτό της Λίβερπουλ το οποίο δεν έπρεπε από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να τεθούν αντιμέτωπες.

Στην Αγγλία το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις, ενώ το θέμα αφορούσε φυσικά και τους Ισπανούς που είναι αυτοί που βρήκαν απέναντι τους τη Μπάγερν Μονάχου και όχι κάποιο ποιο αδύνατο αντίπαλο.

Έτσι, μετά από αυτό το πρωτοφανές φιάσκο, η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 16:00.

Η ανακοίνωση της UEFA:

“Μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα με το λογισμικό ενός εξωτερικού παρόχου υπηρεσιών που καθοδηγεί το ποιες ομάδες μπορούν να παίξουν μεταξύ τους, προέκυψε ένα σημαντικό σφάλμα στην κλήρωση για τον γύρο των 16 του Champions League της UEFA. Ως αποτέλεσμα αυτού, η κλήρωση κηρύχθηκε άκυρη και θα επαναληφθεί πλήρως στις 15:00 CET”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα