Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της “Ρίζως” για τις σκηνές γέννας της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της “Ρίζως” για τις σκηνές γέννας της Δρόσως

Η Ελένη Καρακάση, που υποδύεται τη Ρίζω στις "Άγριες Μέλισσες", εξομολογήθηκε τη δυσκολία των σκηνών της γέννας και ότι ζήτησε βοήθεια από πραγματικές μαίες.

Οι τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” παρακολούθησαν με αγωνία το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη (16/07) και που σήμανε το τέλος του Α’ Κύκλου.

Λίγο πριν το φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τη γέννα της Δρόσως, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τη βοήθεια της κυρά Ρίζως, της μαίας του Διαφανίου. 

Η Ελένη Καρακάση, που υποδύεται τη Ρίζω, προχώρησε σε εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις εν λόγω σκηνές του έργου, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός σε ανάρτησή της έδωσε ευχαριστίες στις μαίες που συμβουλεύτηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων και που τη βοήθησαν να βγάλει εις πέρας τις σκηνές της γέννας.

Όπως έγραψε:

“Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτές τις δυο υπέροχες κύριες! Όταν διάβασα τις σκηνές της γέννας της Δρόσως στις “Άγριες Μέλισσες” ζήτησα απο τον Βαγγέλη Αλεξανδρή το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ό,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω όσο πιο σωστά το κείμενο. Μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί. Αξίζει πραγματικά να το ψάξετε. Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα,οποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, θελω να ευχαριστήσω και τη μαία Μαρία Καρακώστα που ήταν μαζι μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπίζω να μη σας εκανα ρεζίλι!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα