Μέγκι Ντρίο: Σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της που πέθανε από κορονοϊό

Μέγκι Ντρίο: Σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της που πέθανε από κορονοϊό
Μέγκι Ντρίο Instagram / @meggi_ndrio

Σε βαρύ πένθος η πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο, που "έχασε" τη μητέρα της από κορονοϊό. Η συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram.

Συντετριμμένη είναι η Μέγκι Ντρίο από την απώλεια της μητέρας της, η οποία “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών λόγω κορονοϊού.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, είχε αποκαλύψει στον “αέρα” τηλεοπτικής εκπομπής ότι η μητέρα της ήταν για 8 μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν είχε εμβολιαστεί λόγω μίας σοβαρής ασθένειας που δεν της το επέτρεπε.

Το γνωστό μοντέλο προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση για την μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από όταν η ίδια ήταν μικρή και γράφοντας τα παρακάτω συγκινητικά λόγια:

Μαμά μου εγώ θα σε θυμάμαι έτσι να παίζουμε. Και να μου χαμογελάς από εκεί ψηλά. Δε μπορώ να σου πω αντίο γιατί πάντα θα είσαι μέσα μου και στη σκέψη μου, αλλά ο πόνος που νιώθω δε περιγράφεται. Και ξέρω πως πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν πλέον και να σου αποδείξω πως ό,τι κάνω από εδώ και πέρα, θα το κάνω πάνω από όλα για σένα. Καλό παράδεισο, σε αγαπάω πολύ”.

Η ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα