Σχεδόν αίθριος καιρός – Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια

Σχεδόν αίθριος καιρός – Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια
Τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Ενίσχυση μελτεμιού από την Τρίτη και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός –Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο –Ενίσχυση από Τρίτη

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές

Σήμερα Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα έχουμε λόγω αστάθειας τοπικές μπόρες το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-07-2020

Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 21-07-2020 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου .

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα