Τραμπ μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους: Καταπληκτικό, τώρα έχω το ψηλότερο κτίριο

Τραμπ μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους: Καταπληκτικό, τώρα έχω το ψηλότερο κτίριο
Να καυχιέται για το ύψος ουρανοξύστη του ακούγεται ο Τραμπ σε δηλώσεις του λίγο μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου AP

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λίγες ώρες μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ καυχιέται για το ότι πλέον έχει το πιο ψηλό κτίριο στο κέντρο του Μανχάταν, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα αμέτρητα θύματα.

Στην επιφάνεια επανήλθε την Τρίτη, στη συμπλήρωση 11 ετών από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία, λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, εμφανίζεται να καυχιέται ότι έχει πλέον το ψηλότερο κτίριο στο Μανχάταν.

Ο Τραμπ, ο οποίος τότε ήταν κτηματομεσίτης και φλέρταρε με την πολιτική, την ημέρα της επίθεσης είχε κάνει δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WWOR και ερωτήθηκε για έναν ουρανοξύστη που είχε κοντά στους καταρρέοντες Δίδυμους Πύργους.

“Ντόναλντ, έχεις ένα από τα κτίρια-ορόσημα στο οικονομικό κέντρο. Υπέστη ζημιές, τι συνέβη εκεί;” τον ρωτάει ο αναλυτής του σταθμού με τον Τραμπ να απαντάει επικεντρωμένος στο ότι το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου δεν ήταν πλέον το ψηλότερο κτίριο στην περιοχή και δίνοντας ελάχιστη σημασία στα αμέτρητα θύματα.

“Λοιπόν, ήταν ένα καταπληκτικό τηλεφώνημα. Το 40 Wall Street ήταν το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στο κέντρο του Μανχάταν. Ήταν το το πιο ψηλό πριν από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στη συνέχεια όταν αυτό κατασκευάστηκε, ήταν γνωστό ως το δεύτερο πιο ψηλό και τώρα είναι το ψηλότερο. Μόλις μίλησα με ανθρώπους μου και μου είπαν ότι το θέαμα ήταν απίστευτο. Είναι 7-8 τετράγωνα πιο μακριά και όμως η Wall Street είναι γεμάτη με τούβλα, τσιμέντο και ατσάλι”, ήταν τα λόγια του Αμερικανού προέδρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα