Φρίκη στην Αριζόνα: Άνδρας έκρυβε σχεδόν 200 νεκρά ζώα σε καταψύκτη

Φρίκη στην Αριζόνα: Άνδρας έκρυβε σχεδόν 200 νεκρά ζώα σε καταψύκτη
istock

Συνελήφθη για κακοποίηση ζώων 43χρονος που έκρυβε 183 ζώα στην κατάψυξη του γκαράζ του στην Αριζόνα. Πολλά από τα ζώα είχαν καταψυχθεί ζωντανά.

Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα που έκρυβε 183 νεκρά ζώα στον καταψύκτη του γκαράζ του προχώρησαν οι αρχές στην Αριζόνα.

Οι τοπικές αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με το σοκαριστικό θέαμα των παγωμένων ζώων, μετά από καταγγελία γυναίκας κατά του Michael Patrick Turland ο οποίος δεν είχε επιστρέψει τα φίδια που του είχε δανείσει για αναπαραγωγή.

Στον καταψύκτη βρέθηκαν 183 παγωμένοι σκύλοι, χελώνες, σαύρες, πουλιά, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι και κουνέλια.

Ο καταψύκτης βρισκόταν σε ένα σπίτι που ο Turland είχε νοικιάσει στο παρελθόν στο Golden Valley, μια αγροτική κοινότητα στη δυτική Αριζόνα.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες για την κακοποίηση των ζώων, πολλά από τα ζώα φαίνεται να είχαν καταψυχθεί ζωντανά. «Αρκετά από τα ζώα φάνηκε να έχουν παγώσει ζωντανά λόγω της θέσης του σώματός τους» ανέφερε το γραφείο του σερίφη σύμφωνα με τον Guardian.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φέρεται να ανακάλυψε τα κατεψυγμένα ζώα ενώ καθάριζε, αφότου ο 43χρονος και η σύζυγός του άφησαν το ακίνητο. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία στο γραφείο του σερίφη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των αρχών.

Ο Turland συνελήφθη στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη, και παραδέχτηκε ότι έβαλε μερικά από τα ζώα στην κατάψυξη όταν ήταν ακόμα ζωντανά.

Για την φρικιαστική αυτή πράξη, είναι πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τον βαραίνουν 94 κατηγορίες για κακοποίησης ζώων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα