Ο Τραμπ επιμένει: “Είναι κακοί άνθρωποι. Με εξαπάτησαν. Πρέπει να ακυρωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών”

Ο Τραμπ επιμένει: “Είναι κακοί άνθρωποι. Με εξαπάτησαν. Πρέπει να ακυρωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών”
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Αιφνιδίασε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση κατά τη διάρκεια ακρόασης των Ρεπουμπλικανών στην Πελσυβάνια. "Με εξαπάτησαν. Πρέπει να αλλάξουν τα αποτελέσματα", υποστήριξε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ για άλλη μία φορά ζήτησε να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, υποστηρίζοντας ότι έγινε απάτη σε βάρος του και ότι η απόφαση πρέπει να απορριφθεί.

Ο πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά σε ακρόαση που έλαβε χώραστην Πελσυβάνια και διοργανώθηκε από τους Ρεπουμπλικάνους. Εκεί ήταν παρών μάλιστα ο προσωπικός του δικηγόρος, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος με τη σειρά του απαριθμούσε κατηγορίες για εκλογική απάτη.

“Πρέπει να ανατραπούν τα αποτελέσματα. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω να περιμένουμε τέσσερα χρόνια, αλλά με εξαπάτησαν. Είναι κακοί άνθρωποι, είναι φρικτοί άνθρωποι και είναι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα μας”, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ μεταξύ άλλων.

Στη συνενέχεια τόνισε ότι οι δικαστές ήταν προκατειλημένοι εναντίον του, αλλά και ότι το δικαστικό σώμα συνωμοτεί.

“Πρέπει να ανατρέψουμε τις εκλογές. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έναν δικαστή ουδέτερο που που θα ακούσει χωρίς να είναι προκατειλημένος”, κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα