Φως στο Τούνελ: “Δεν υπήρχε έρωτας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου” λέει ο Μάνος

Φως στο Τούνελ: “Δεν υπήρχε έρωτας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου” λέει ο Μάνος
Ο Μάνος Δασκαλάκης στο "Φως στο Τούνελ" Youtube / @Mega Tv Official

Στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" θα ακούσουμε τις άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη και θα δούμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη.

Αποκαλυπτικό αναμένεται το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, που θα προβληθεί στις 23:20 το βράδυ της Παρασκευής (15/04) στο MEGA.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στην αποψινή εκπομπή θα ακούσουμε τις άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη, οι οποίες ξαφνιάζουν.

Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, η “συγχώρεση” και οι απειλές.

“Απείλησε τον Μάνο αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε”, ακούγεται να λέει η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Επίσης, θα προβληθεί το δεύτερο μέρος από τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος μιλά για την Τζωρτζίνα, για τον έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και για άλλα άγνωστα γεγονότα.

Μάλιστα, σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το εάν είναι ακόμη ερωτευμένος με τη σύζυγό του, απαντά: “Ούτε καν. Σε καμία των περιπτώσεων. Βασικά δεν υπήρχε έρωτας με αυτή την γυναίκα”.

Τέλος, ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό θα μιλήσουν αποκλειστικά στην εκπομπή για τις υποθέσεις – “καρμπόν” και για το πώς τις “φώτισαν”.

Φως στο Τούνελ: Δείτε το trailer της Παρασκευής (15/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα