Συγκλονίζει ο Αρναούτογλου: “Πήρα χάπι για να χάσω κιλά και έγινα επιθετικός, πήγα να χτυπήσω άνθρωπο”

Συγκλονίζει ο Αρναούτογλου: “Πήρα χάπι για να χάσω κιλά και έγινα επιθετικός, πήγα να χτυπήσω άνθρωπο”
Γρηγόρης Αρναούτογλου Glomex

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν προσπάθησε να χάσει κιλά. Το χάπι που έπρεπε να μείνει κρυφό, τα νεύρα και το "την άκουσα" από την επιτυχία.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” της Πέμπτης ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παρέθεσε μία συγκλονιστική προσωπική ιστορία από την δύσκολη περίοδο της ζωής του όπου προσπάθησε να χάσει κιλά.

Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής “2night Show” εξομολογήθηκε πως αναγκάστηκε να συμβουλευτεί γιατρό ο οποίος του πρότεινε τη λήψη ενός χαπιού που θα επιτάχυνε τη διαδικασία, ζητώντας του ωστόσο να μην το αποκαλύψει. Αυτή η επιλογή, όπως είπε, παρά τα άμεσα αποτελέσματα, είχε επιπτώσεις στην ψυχολογία του, προκαλώντας νεύρα με συνέπεια να γίνει επιθετικός.

“Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθηκα και είπα στον εαυτό μου να φάει και να κάνει ό,τι θέλει, που δεν ξέρω για ποιο λόγο το αποφάσισα αυτό, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση”, είπε και προσέθεσε:

“Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε πως θα με βοηθήσει και θα μου δώσει ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. «Δεν θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα πάρεις αυτό το χάπι», μου είπε. Με αγχώνει λίγο είναι η αλήθεια. Το παίρνω από το φαρμακείο και ο φαρμακοποιός μού το δίνει δύσκολα”.

“Έγινα επιθετικός ακόμα και με τη σύντροφό μου”

Εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε κάποια περιστατικά όπου υπήρξε βίαιος, λέγοντας μάλιστα ότι κόντεψε να χτυπήσει κάποιους ανθρώπους, ενώ ήταν επιθετικός και με τη σύντροφό του: “Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω να χάνω κιλά αλλά από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, εκεί που παίζαμε χαρτιά, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός, επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου. Επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο! Φεύγω από εκεί, με σταματάνε οι άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί, μαλώνω στον δρόμο και φτάνω πάλι στο να χτυπήσω κάποιον πάρα πολύ. Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου”.

“Διαβάζοντας για αυτό το φάρμακο έπαθα σοκ! Το πετάω και είπα πως δεν με ενδιαφέρει πια να χάσω κιλά. Είναι η καταλυτική και στενάχωρη στιγμή που αφέθηκα”.

Αρναούτογλου: “Την άκουσα από την επιτυχία”

Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην περίοδο όπου δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιτυχία:

Έπασχα από ανηδονία. Το ανακάλυψα κάνοντας ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα ένα τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, όταν το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Και στην ερωτική μου ζωή. Ήταν ένα πράγμα που αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ζούσα. 17 χρονών βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Έχω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση από ό,τι έχω ζήσει. Είμαι 47 και έχω 30 χρόνια στην τηλεόραση. Όλη μου η ζωή ήταν να προσέχω, να μην δώσω δικαίωμα, να μην μου πούνε κάτι.

Υπήρξαν περίοδοι που την “άκουσα” πολύ ή λίγο» είπε και αναφέρθηκε στην εποχή που παρουσίαζε το «Πολύ την Κυριακή» στο Mega. Όταν ένας άνθρωπος στα 30 χρόνια τους βιώνει να είναι 25000 άνθρωποι μπροστά του σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ημέρα Πέμπτη, να βιώνει ένα παροξυσμό από κάτω, “Γρηγόρη σ’ αγαπάμε”– δεν είχα δουλέψει καθόλου τον εαυτό μου τότε- όταν τελείωσε αυτό το πάρτι και πήγα στο σπίτι ήμουν τελείως μόνος» δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου είναι τραγικές”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα