ΣΥΡΙΖΑ: Οι… σταρ του συνεδρίου, μεταξύ αυτών και ένας του ποδοσφαίρου

ΣΥΡΙΖΑ: Οι… σταρ του συνεδρίου, μεταξύ αυτών και ένας του ποδοσφαίρου
Στιγμιότυπο από το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ INTIME NEWS

Ονόματα για όλα τα γούστα και σχεδόν από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής περιλαμβάνει ο κατάλογος των 150 αριστίνδην προσωπικοτήτων που θα λάβουν μέρος στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωστά και σημαντικά ονόματα από το χώρο των τεχνών, του πολιτισμού, του επιχειρείν, της ασφάλειας αλλά και του αθλητισμού συναντά κανείς στον κατάλογο των 150 αριστίνδην προσωπικοτήτων που θα δώσει το παρόν στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την (πρώην Υπουργό Πολιτισμού) Λυδία Κονιόρδου μέχρι τον Σταμάτη Κραουνάκη και από τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα μέχρι τη Δήμαρχο Τήλου, Μαρία Αλειφέρη Καμμά, οι προσωπικότητες αυτές δίνουν έναν άλλο τόνο, υπερκομματικό, θα έλεγε κανείς στο συνέδριο του κόμματος.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι και αυτό του πρώην άσου και προπονητή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα η εκτίμηση του οποίου στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχει εκφραστεί δημοσίως (και όχι μόνο στην Ελλάδα).

Αλλά ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά της ερευνήτριας της NASA (και πρώην υποψήφιας ευρωβουλεύτριας με τον ΣΥΡΙΖΑ) Νατάσσας Ρωμανού, της τραγουδίστριας Τάνιας Τσανακλίδου, του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστημίου, Δημήτρη Χριστόπουλου, του πρώην αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά και της εν αποστρατεία αντιστρατήγου της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα