Άστατος καιρός στα βόρεια- Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές

Άστατος καιρός στα βόρεια- Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές
Σύννεφα στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων. Eurokinissi

Εξασθένηση μελτεμιού το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Πρόσκαιρη αστάθεια στα βόρεια – Σχεδόν αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές
     

Σήμερα Πέμπτη στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και μικρής διάρκειας καταιγίδες στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, καθώς και στα ορεινά των υπολοίπων ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18-07-2020

Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-07-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές κυρίως ώρες στα βορειοανατολικά, όπου πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με πιθανή αστάθεια το Σάββατο

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις ενώ το Σάββατο ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα