Βαρύ πένθος για τη Μέγκι Ντρίο – Έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό

Βαρύ πένθος για τη Μέγκι Ντρίο – Έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό
Η Μέγκι Ντρίο Glomex

Συντετριμμένη η Μέγκι Ντρίο από την απώλεια της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. Αποκάλυψε γιατί δεν είχε εμβολιαστεί .

Στο πένθος βυθίστηκε η Μέγκι Ντρίο, η οποία αποκάλυψε live ότι έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό σε ηλικία 64 ετών.

Η πρώην παίκτρια του GNTM εμφανίστηκε συντετριμμένη στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής “Πρωινό”, αλλά και του “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της αλλά και τις τραγικές τελευταίες της στιγμής.

Όπως είπε, νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας μάλιστα πως δεν είχε εμβολιαστεί λόγω μίας σοβαρής ασθένειας που δεν της το επέτρεπε:

“Είμαι σε σοκ. Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Είχε μια ασθένεια και δεν της επέτρεπε το φάρμακο να κάνει το εμβόλιο. Με βάση το πρωτόκολλο ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη, έδινε μια πολύ δυνατή μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή περιμέναμε να σωθεί. Η γυναίκα ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ επέμενα να εμβολιαστεί. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”, δήλωσε συγκλονισμένη η Μέγκι Ντρίο.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα