ΗΠΑ: 6χρονος ήρωας έσωσε την αδερφή του από τα δόντια σκύλου

ΗΠΑ: 6χρονος ήρωας έσωσε την αδερφή του από τα δόντια σκύλου
Instagram

Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, ο μικρός ήρωας απάντησε: "Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, τότε αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ".

Η ιστορία του Μπρίτζερ Γουόκερ, ενός εξάχρονου κατοίκου της πόλης Τσεγιέν στην αμερικανική πολτεία Ουαϊόμινγκγί, που έσωσε τη μικρή αδερφή του από επίθεση σκύλου, έχει γίνει Viral.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η θεία του αγοριού στο Instagram, το μικρό αγόρι βλέποντας την αδερφή του να βρίσκεται σε κίνδυνο έδρασε ενστικτωδώς για να τη σώσει.

“Ο ανιψιός μου είναι ένας ήρωας αφού έσωσε τη μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου. Μπήκε ο ίδιος μπροστά για να μην τραυματιστεί η αδερφή του”, έγραψε η θεία του μικρού, Nikki Walker.


Η Nikki προσέθεσε ότι όταν ρώτησε το μικρό αγόρι γιατί το έκανε αυτό, έλαβε ως απάντηση το εξής: “Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, τότε αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ”.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έκαναν περίπου 90 ράμματα, όπως ανέφερε η γυναίκα.

Instagram (nicolenoelwalker)

Σε δεύτερη ανάρτηση η θεία του μικρού ήρωα έγραψε ότι ο 6χρονος μετά τις επεμβάσεις βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. “Δεν μπορεί ακόμα να χαμογελάσει πολύ, ωστόσο χάρηκε όταν του διάβασα μερικά από τα σχόλιά σας. Θα ήθελα ακόμα να αναφέρω ότι οι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι που δεν έδειξαν παρά μόνο ευγένεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα