Γιατί δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το φετινό Chocolate Fest Xmas Edition

Γιατί δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το φετινό Chocolate Fest Xmas Edition

Οι λόγοι; Πολλοί και κυρίως γευστικοί. Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι θα έχεις 10 απολαυστικές ημέρες για να τους ανακαλύψεις.

Φαντάσου ότι διαβάζεις ή βλέπεις τον “Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”. Τώρα κλείσε τα μάτια σου και σκέψου ότι ζεις σε αυτό το εργοστάσιο. Και τώρα άνοιξέ τα. Όχι, αυτό που βλέπεις μπροστά σου δεν είναι κάποιο παραμύθι, ούτε το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα. Είναι, όμως, η ευκαιρία σου να βρεθείς για 10 ολόκληρες μέρες σε έναν παραμυθένιο κόσμο, βουτηγμένο στη σοκολάτα, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί που οι γευστικές αισθήσεις, οι παιδικές αναμνήσεις, μαζί και οι λατρεμένες συνήθειες που τόσο μας έλειψαν το προηγούμενο διάστημα, απλώνονται σε έναν σοκολατένιο παράδεισο, ντυμένο με τις παραδοσιακές εορταστικές μελωδίες, στολισμένο στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η εορταστική νοσταλγία, τα όμορφα συναισθήματα που είναι πιστά στο ραντεβού τους με το κλίμα αυτών των ημερών, το αντάμωμα με τις παρέες μας, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φώτα, όλα αυτά μαζί συνοδεύουν ένα μοναδικό event που αναβιώνει και σε περιμένει από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι.


Αυτές οι “αθώες και ένοχες μαζί” απολαύσεις επανέρχονται με γεύση σοκολάτας και άρωμα Χριστουγέννων στη λατρεμένη μας συνήθεια, το Christmas Chocolate Fest και μας καλούν να ζήσουμε μία αξέχαστη σοκολατένια εμπειρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις. Κι αν ψάχνεις λόγο για να μη φας τη σοκολάτα που στέκεται αυτή τη στιγμή μπροστά σου, εμείς σου έχουμε πολλούς για να κάνεις λίγες μέρες υπομονή και να δοκιμάσεις ένα σωρό από σοκολάτες που δεν είχες καν φανταστεί ότι υπάρχουν. Για 10 ολόκληρες μέρες!

Για να καταλάβεις από μόνος σου γιατί θα “κολλήσεις” όταν το ανακαλύψεις, για να θυμηθείς γιατί σε συνεπήρε το συγκεκριμένο φεστιβάλ την τελευταία φορά που το επισκέφτηκες, για να βρεις επιτέλους την πιο πειστική απάντηση στο “γιατί είσαι choco lover”, μαζί και την πιο πλούσια και γευστική ποικιλία που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

Να μπεις για τα καλά στο κλίμα των ημερών, να ζήσεις την απόλυτη χριστουγεννιάτικη απόδραση μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να απολαύσεις όσες σοκολάτες θες μόνος σου χωρίς το “δώσε μου ένα κομμάτι” που απεχθάνεσαι, να περιηγηθείς σε έναν χώρο γεμάτο εκπλήξεις.

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα event που, ναι μεν απευθύνεται στους φανατικούς θαυμαστές της σοκολάτας, ωστόσο αυτό που το καθιέρωσε φέρνοντας το για τρίτη φορά στο κέντρο της πόλης είναι τα εντυπωσιακά παράλληλα happenings, με μουσική, show, δραστηριότητες και φυσικά χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Ετοιμάσου να ταξιδέψεις στον κόσμο των γεύσεων, με την κατάλληλη Christmas themed μουσική του Easy (live radio & Dj sets από 27-31/12 από τους παραγωγούς του σταθμού που είναι πάντα συνεπής με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες), αλλά και με ένα super xmas-themed ice skating rink που θα βρίσκεται στον χώρο για ακόμα πιο δυνατές και γιορτινές στιγμές.

Κι όλο και θα ανακαλύπτεις νέους γευστικούς πειρασμούς, όσο θα περπατάς δίπλα από ζαχαροπλαστεία, εκθέτες, αγαπημένα σοκολατένια brands, pastry chefs και καλλιτέχνες της γεύσης που θα σου παρουσιάζουν τις γλυκές δημιουργίες τους.

Όπως; Ιδού

Kakau Worship

Choco Me

Βαφλοσουβλάκι

Αγαπητός & Royal Deli

Keenkies

Parthenon Chocolates

Λουκουμάδες Μποέμ

Γλυκό Καμινάδα

Pancake Factory

KoKkάκιας Pastry

Hurry Up Churros Edition

Μίμης Vegan x Nokela Project

Waffle Butter

…και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ονειρεύεσαι εργοστάσια σοκολάτας. Από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου μπορείς να ζήσεις μία αξέχαστη εμπειρία μέσα από τη μαγεία, την τέχνη και την ποικιλία γεύσεων της σοκολάτας. Το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι και φιλοξενεί την μεγαλύτερη γιορτή της σοκολάτας στην Ελλάδα. Εσύ θα την έχανες;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα