Μήλος: Τι είπε για τη διάσωση ο καπετάνιος του Sea Jet 2

Μήλος: Τι είπε για τη διάσωση ο καπετάνιος του Sea Jet 2
cyclades24

Στην θαλαμηγό που βυθίστηκε ανοιχτά της Μήλου επέβαιναν 11 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος. Ο ένας εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Για την επιτυχή διάσωση των 18 επιβαινόντων της θαλαμηγού που βυθίστηκε ανοιχτά της Μήλου, έκανε λόγο ο Μιχάλης Μακρής, καπετάνιος του ταχύπλοου sea jet 2, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Μιχάλης Μακρής, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως όταν έφτασε στο σημείο του ναυαγίου η θαλαμηγός ήταν ήδη ημιβυθισμένη. “Η πλώρη του ήταν γύρω στα δύο μέτρα έξω από το νερό. Το υπόλοιπο σκάφος ήταν κάτω από το νερό” τόνισε.

Ο ίδιος τόνισε πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, έσπευσε να βοηθήσει. “Με το που μου δόθηκε το σήμα να φύγω, έφυγα σφαίρα να πάω στο σημείο, όπως θα έκανε ο κάθε συνάδελφος Έλληνας ναυτικός. Οι Έλληνες ναυτικοί το έχουμε όλοι αυτό”.

Ο καπετάνιος δήλωσε ακόμη πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ μεταξύ τους υπήρχαν και δύο με τρία παιδιά ηλικίας 10-12 χρονών.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Νικόλαος Κοκκάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ παρέθεσε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβάν.

Ο κ. Κοκκάλας ανέφερε πως η θαλαμηγός είχε ως προορισμό τις Σπέτσες, και είχε 11 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος. Ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν 5 ανήλικα παιδιά, 3 κορίτσια και 2 αγόρια. Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, αποκάλυψε πως ένας εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα