Το ξενοδοχείο Kensho στην Ψαρού της Μυκόνου περνάει στα χέρια ελληνο-αραβικού fund

Το ξενοδοχείο Kensho στην Ψαρού της Μυκόνου περνάει στα χέρια ελληνο-αραβικού fund
Μύκονος iStock

Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του στη χώρα μας το fund Monterock. Παίρνει στα χέρια του το ξενοδοχείο Kensho στην Ψαρού της Μυκόνου.

Την απόκτηση του διάσημου ξενοδοχείου της Μυκόνου Kenshō Psarou ανακοίνωσε το πολυεθνικό fund με έδρα το Ντουμπάι, Monterock International, επεκτείνοντας τις επενδύσεις του στη χώρα μας.

Το πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρού, που άνηκε στην εταιρεία Συμβούλων Noisis του Γιώργου Νικητίδη, διαθέτει τις 31 υπερπολυτελείς σουίτες και δωμάτια. Το Kenshō Psarou, πρόκειται να αλλάξει όνομα, σε N Hotel Mykonos κι αναμένεται να αρχίσει να υποδέχεται το κοινό από τον Μάιο του 2022.

Όπως δήλωσε ο CEO της Monterock International, Alfredo Longo, «το σύνολο των επενδύσεων της Monterock International στην Ελλάδα θα δώσει προστιθέμενη αξία στην οικονομία, την αγορά εργασίας και, εν γένει, τον ελληνικό τουρισμό, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα κεφαλαιουχική εποχή στην δραστηριότητα της εταιρείας.

Με στόχο να εδραιωθεί ως pioneer του κλάδου της φιλοξενίας, η εταιρεία επενδύει στην ελληνική οικονομία και επιταχύνει την διεκπεραίωση projects που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διεθνών επιλογών. Η προσέλκυση, στη χώρα που γέννησε την φιλοξενία, επισκεπτών υψηλού επιπέδου βρίσκεται ανάμεσα στους στόχους μας. Το N Hotel Mykonos, στην χρυσή αμμουδιά που έχει ‘υποκλιθεί’ το παγκόσμιο Jet set, αποτελεί το πρώτο ‘διαμάντι’ ενός πλέγματος επενδύσεων που φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε στην Μύκονο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η Monterock International αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, με ακόμη πιο έντονο ρυθμό. Ξενοδοχειακά brands όπως One&Only και Aman Resorts είναι ανάμεσα σε εκείνα που μέσα στο επερχόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν στο χαρτοφυλάκιο της και προγραμματίζονται για το νησί της Μυκόνου.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία συμμετέχει ήδη στο project του εστιατορίου “Coya” στη Μύκονο αλλά και σε άλλα σημεία του κόσμου, στο νέο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη, καθώς και στο ξενοδοχείο Danay Suites επίσης στη Σαντορίνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα