Στάθης Κουτμερίδης: Ας γίνει η κόρη μου και η θυσία της παράδειγμα για να εμβολιασθούν όλες οι έγκυες

Στάθης Κουτμερίδης: Ας γίνει η κόρη μου και η θυσία της παράδειγμα για να εμβολιασθούν όλες οι έγκυες
Ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου, Στάθης Κουτμερίδης

Ράγισε καρδιές ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου, Στάθης Κουτμερίδης μιλώντας για τον θάνατο της 38χρονης κόρης του που έχασε τη ζωή της από τον κορονοϊό και ενώ είχε γεννήσει πρόωρα το πρώτο της παιδί.

Εννέα ημέρες μετά τον θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου, της 38χρονης που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορονοϊού ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, μίλησε για τον θάνατο της κόρης του ραγίζοντας καρδιές.

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/12) ο πατέρας της άτυχης 38χρονης βρέθηκε στο Live News του Mega και χωρίς να μπορεί να κρύψει τη θλίψη του, ανέφερε πως ο λόγος της τηλεοπτικής του παρουσίας δεν είναι άλλο από το μήνυμα του εμβολιασμού και “να αποτελέσει η Πάττυ το φωτεινό παράδειγμα μέσα από τον τραγικό της θάνατο σε όλες αυτές τις γυναίκες, τις εγκυμονούσες, ότι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν”.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή το ότι ένα κορίτσι θυσιάστηκε μέσα από το μεγάλο της όνειρο να γίνει μανούλα. Χρόνια αρκετά παιδευόταν, έμεινε έγκυος με εξωσωματική και αυτό είχε κατακλύσει την ψυχή και το μυαλό της, μια τέραστια αγωνία και αβεβαιότητα, μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν έκανε το εμβόλιο. Θέλω αυτή η τραγωδία μας να βοηθήσει έστω και μια, δυο άλλες εγκυμονούσες, αυτό για μας θα είναι μια παρηγοριά”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα