Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου ανέβασε βίντεο – “Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το κάνω στόρι”

Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου ανέβασε βίντεο – “Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το κάνω στόρι”
Έγκλημα στις Σέρρες Voria.gr

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που ανέβασε ο δράστης μετά τη δολοφονία του 20χρονου στις Σέρρες. Story και βίντεο με τον ίδιο να κρατά το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο νεαρό.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 20χρονου στις Σέρρες, στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα από 22χρονο, ο οποίος τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε.

Τις τελευταίες ώρες, εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς ο δράστης ανέβασε story στο Instagram αλλά και βίντεο στο YouTube μετά τη δολοφονία του άτυχου νεαρού, με τον ίδιο να κρατά μαχαίρι.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του έγραψε: “Κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το κάνω στόρι”.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στη 01.15 τα ξημερωμένα της Τρίτης 10 Aυγούστου, όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε σε παρκάκι του χωριού, μετά από βραδινή έξοδο.

Για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο ακολούθησε καβγάς μεταξύ του 20χρονου και ενός 22χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραβήξει μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο φίλο του. Οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ το ενδεχόμενο της ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων.

Το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη έξω από το Λιβαδοχώρι Σερρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα