Φλόριντα: Νεκρός άντρας από 100 δαγκωματιές σκύλων

Φλόριντα: Νεκρός άντρας από 100 δαγκωματιές σκύλων
Ασθενοφόρο AP

Ένας 35χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν δέχτηκε επίθεση από σκυλιά σε δάσος.

Ένας άντρας 35 ετών, ο Melvin Olds Jr. βρήκε τραγικό θάνατο στη Φλόριντα όταν, σε προσπάθειά του να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος, δέχτηκε επίθεση από σκύλους.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο άντρας προσπάθησε να φτάσει πιο γρήγορα στο σπίτι του κι έκοψε δρόμο μέσα από το δάσος, όταν τον κατασπάραξαν σκυλιά. Το σώμα του βρέθηκε την ίδια μέρα με περισσότερες από 100 δαγκωματιές, σύμφωνα με πληροφορίες της Washingtonexaminer.

“Νόμιζα πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είμαι σοκαρισμένη”, είπε η μητέρα του θύματος.

Οι Αρχές έχουν τοποθετήσει παγίδες στην περιοχή με στόχο να πιάσουν τα σκυλιά που εμπλέκονται στην επίθεση. Μέχρι τώρα έχουν πιαστεί έξι σκυλιά των οποίων το μέγεθος ταιριάζει με αυτό θανάσιμων δαγκωμάτων στο πτώμα του Olds, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Ωστόσο αυτό δεν φτάνει σαν αποδεικτικό στοιχείο. Οι αρχές θα συγκρίνουν το DNA τους με αυτό που βρέθηκε στο τραύματα.

Το θύμα ήταν πατέρας πέντε παιδιών και παππούς. Σύμφωνα με τις Αρχές, εάν τα σκυλιά σχηματίσουν αγέλη μπορούν να εμφανίσουν επιθετική ή απρόβλεπτη συμπεριφορά, ωστόσο τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια. Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν στοιχεία για το τί θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και αν το θύμα είχε απειλητική συμπεριφορά προς τα σκυλιά, γεγονός που θα μπορούσε να είχε πυροδοτήσει την επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα