Παρασκευή Κερασιώτη: Δύσκολες ώρες για την φιναλίστ του περσινού GNTM – Πέθανε ο πατέρας της

Παρασκευή Κερασιώτη: Δύσκολες ώρες για την φιναλίστ του περσινού GNTM – Πέθανε ο πατέρας της
Η Παρασκευή Κερασιώτη με τον πατέρα της Star

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Παρασκευής Κερασιώτη αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η αδερφή της Παρασκευής, Μαρία.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Παρασκευή Κερασιώτη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η αδερφού του μοντέλου, Μαρία.

Η αδερφή του γνωστού μοντέλου που είχε διαγωνιστεί στο GNTM πέρσι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια” έγραψε Μαρία Κερασιώτη.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Κερασιώτη

Ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη είχε εμφανιστεί και στο GNTM προκαλώντας συγκίνηση με τον τρόπο που είχε μιλήσει για την ίδια, ενώ είχε φωτογραφηθεί με την κόρη του.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα