Τραγωδία στην Καλαμάτα: Η φωτιά εγκλώβισε τις γυναίκες στην κουζίνα

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Η φωτιά εγκλώβισε τις γυναίκες στην κουζίνα

Για φλόγα ύψους έξι μέτρων κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες, η οποία ξέσπασε κατά την προσπάθεια αντικατάστασης φιάλης υγραερίου.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από την έκρηξη σε ταβέρνα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών γυναικών το βράδυ του Σαββάτου.

Messinia Live

 

Ήταν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για έκρηξη στην συμβολή των οδών Ηρώων και Σπινόζα. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της υπηρεσίας με 8 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον Alpha, στο εσωτερικό της ταβέρνας βρίσκονταν πέντε παρέες, ενώ η άτυχη σύζυγος του ιδιοκτήτη κρατούσε μία φιάλη υγραερίου, προκειμένου να προχωρήσει σε αντικατάσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαρροή στην νέα φιάλη και ενώ τα “μάτια” των εστιών ήταν αναμμένα, με αποτέλεσμα φωτιά που έφτασε μέχρι και τα έξι μέτρα.

Εκτός από τις τρεις άτυχες γυναίκες, τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

 

Η φλόγα εγκλώβισε τις τρεις εργαζόμενες μέσα στην κουζίνα. Οι πυροσβέστες με μία βαριοπούλα προσπάθησαν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο για να γίνει εκτόνωση των αερίων και του καπνού που υπήρχε στον χώρο, ωστόσο για τις τρεις εγκλωβισμένες γυναίκες ήταν ήδη αργά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα