Φωτιές: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο εθελοντές πυροσβέστες

Φωτιές: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο εθελοντές πυροσβέστες
Πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες Eurokinissi

Διασωληνωμένοι και με σοβαρά εγκαύματα δύο από τους εθελοντές πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στις φωτιές.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο εθελοντές πυροσβέστες ηλικίας 55 και 53 ετών που διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ την 05 Αυγούστου 2021, μετά από τραυματισμό τους στις φωτιές.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι δύο άνδρες έχουν εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα, με συνυπάρχον εισπνευστικό έγκαυμα και νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι δύο άλλοι εθελοντές δασοπυροσβέστες, ηλικίας 57 και 33 ετών, έχουν περιορισμένης έκτασης εγκαύματα στα άνω άκρα, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής, σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.

Επιπλέον, ένας Ισραηλινός πυροσβέστης 32 ετών, διακομίστηκε νωρίτερα το πρωί στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» με τραύμα στο βλέφαρο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην περιοχή Αφιδνών, όπου επιχειρεί η ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ.

Άνδρας 38 ετών από την Ηλεία, νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Ο πολίτης βοηθούσε στην κατάσβεση πυρκαγιάς όταν εισήχθη ξένο σώμα στο μάτι του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα