Ηλιόπουλος: Ή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δεν γνωρίζει πόσα αεροσκάφη επιχειρούν ή ο Χαρδαλιάς λέει ψέματα

Ηλιόπουλος: Ή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δεν γνωρίζει πόσα αεροσκάφη επιχειρούν ή ο Χαρδαλιάς λέει ψέματα
Η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί το πρόβλημα της κλιματικής κρίσης, εκτιμά ο Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Ο Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτηρίζει "δείγμα έλλειψης συντονισμού" ότι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής “διαφωνεί” με τον Νίκο Χαρδαλιά για το πόσα εναέρια μέσα επιχειρούν στην Εύβοια.

Για ξεκάθαρες ευθύνες της κυβέρνησης για την καταστροφική εξέλιξη των πυρκαγιών που σαρώνουν τη χώρα, για προφανή ανεπάρκεια των εναέριων μέσων και παντελή απουσία συντονισμού, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Επαναλαμβάνοντας τα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεπάρκεια των εναέριων μέσων –τα οποία τα απευθύνουν και οι ίδιοι οι πολίτες- σημείωσε: «χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ο αρχηγός της Πυροσβεστικής έλεγε ότι στην Εύβοια επιχειρούν 7 με 8 εναέρια μέσα, τη στιγμή που ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για 17». «Όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν μέχρι και μεταξύ τους για το πόσα εναέρια μέσα επιχειρούν, είναι λογικό να ανησυχούμε», υπογράμμισε. «Ή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δεν γνωρίζει τον αριθμό που επιχειρεί ή ο κ. Χαρδαλιάς λέει ψέματα», είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα