Μπακασέτας: “Συγγνώμη από τη φύση, τα ζώα και τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν”

Μπακασέτας: “Συγγνώμη από τη φύση, τα ζώα και τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν”
Φωτιά στη βορειοανατολική Αττική. Eurokinissi

Ο Τάσος Μπακασέτας συγκλονίζει με ένα μήνυμά του στο instagram για τις φωτιές που έχουν πλήξει τόσο την Ελλάδα όσο και την Τουρκία.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα του ο Τάσος Μπακασέτας ζητάει απ’ όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και το μερίδιο που τους αναλογεί και να ζητήσουν συγγνώμη από τη φύση, τα ζώα, τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν όπως χαρακτηριστικά γράψει.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μάλιστα, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, αναφέρεται τόσο στην Ελλάδα και τις φωτιές που επικρατούν σε όλη τη χώρα αλλά και στην Τουρκία που περνάει μια ανάλογη κατάσταση. Η ανάρτηση του μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 20 χιλιάδες αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπακασέτα:

“Είναι στιγμή να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ν’ αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί χωρίς απλά και δίχως σκέψη να το μεταβιβάζουμε μέσα στο γενικότερο ανάθεμα.

Είναι στιγμή να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε και να φροντίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι στιγμή να ζητήσουμε συγνώμη στη φύση, στα ζώα και στις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν χωρίς δικαίωμα επιλογής.

Είναι στιγμή ν’ αναγνωρίσουμε τις πραγματικές αξίες, τους καθημερινούς ήρωες, τ’ αληθινά πρότυπα ζωής κι όχι τα όμορφα περιτυλίγματα.

Είναι στιγμή να κλάψουμε για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο που καίγεται. Να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές.

Μα βασικά είναι στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ν’ αλλάξουμε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα