Καιρός: Μελτέμι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ στα νότια

Καιρός: Μελτέμι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ στα νότια
Κύματα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4 μποφόρ στο Αιγαίο τα 4-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ


Δορυφορική φωτογραφία από τη ΝΑΣΑ με τις πυρκαγιές στη χώρα μας και τον καπνό που φτάνει εως την Ανατολική Μεσόγειο

Για την  Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στα δυτικά , στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά τμήματά του έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις ηπειρωτικές περιοχές και το Ιόνιο στους 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Κάβο Ντόρτο 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοαντολικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 8/8/2009 Ισχυρές βροχές εκδηλώθηκαν στο Πήλιο με 63 χιλιοστά στη Ζαγορά. — Το 2015 κεραυνοί στο Ηράκλειο προκαλούν πολύωρες διακοπές ρεύματος

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα