Better Call Saul: Bryan Cranston και Aaron Paul θα επιστρέψουν στην τελευταία σεζόν

Better Call Saul: Bryan Cranston και Aaron Paul θα επιστρέψουν στην τελευταία σεζόν
Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Walter White και ο Jesse Pinkman, οι δυο χαρακτήρες της σειράς "Breaking Bad" επιστρέφουν, αυτή τη φορά για την τελευταία σεζόν του "Better Call Saul" που κυκλοφορεί στις 18 Απριλίου.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Breaking Bad έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς οι δυο αξέχαστοι χαρακτήρες επιστρέφουν στην τελευταία σεζόν του spin-off της θρυλικής σειράς, Better call Saul.

Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul θα ενσαρκώσουν για μία τελευταία (ίσως) φορά τους χαρακτήρες τους στη σειρά Breaking Bad, Walter White και Jesse Pinkman, με τον συνδημιουργό της σειράς Πίτερ Γκουλντ να αποκαλύπτει την ευχάριστη είδηση κατά τη διάρκεια του 2022 PaleyFest LA., χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Δεν θέλω να αποκαλύψω πράγματα στο κοινό αλλά η πρώτη ερώτηση που δεχθήκαμε όταν ξεκινήσαμε το Better Call Saul, ήταν ‘αν θα δούμε τον Walter και τον Jesse στη σειρά‘. Αντί να το αποφύγω, θα πω απλά ναι. Το πώς και τις συνθήκες ή οτιδήποτε θα πρέπει να τις ανακαλύψετε μόνοι σας, αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως αυτό είναι ένα από τα αρκετά πράγματα που θα ανακαλύψετε αυτή τη σεζόν”, ανέφερε ο Γκουλντ.

Ο Bryan και ο Aaron πρωταγωνίστησαν μαζί στο Breaking Bad, το οποίο προβλήθηκε από το 2008 έως το 2013, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ η τελευταία σεζόν του Better Call Saul αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στο AMC.

Better Call Saul: Το trailer του 6ου κύκλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα