Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz: Ο εντυπωσιακός γάμος και οι καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz: Ο εντυπωσιακός γάμος και οι καλεσμένοι
H Νίκολα Πελτζ και o Μπρούκλιν Μπέκαμ AP

Ο 23χρονος Brooklyn Beckham και η 27χρονη Nicola Peltz παντρεύτηκαν στο Παλμ Μπιτς σε εβραϊκή τελετή. Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Brooklyn Beckham και η ηθοποιός Nicola Peltz καθώς παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε μια εντυπωσιακή τελετή στην οικογενειακή έπαυλη της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος γιος του David Beckham σχεδίασαν μια πολυήμερη γιορτή με καλεσμένους να φτάνουν την Παρασκευή για κοκτέιλ καλωσορίσματος ενόψει του γάμου και της δεξίωσης το απόγευμα του Σαββάτου. Ο γάμος περιελάμβανε επίσης μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή.

Στον γάμο, ήταν παρούσες σύσσωμες οι οικογένειες Beckham και Peltz.

Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν ακόμη σύμφωνα με την Dailymail, οι Mel C, Serena και Venus williams, Marc Anthony, Eva Longoria, Gordon Ramsay, Gigi Hadid, Tom Brady, Zizel Bundchen και πολλοί άλλοι.

Ο Brooklyn και η Nicola αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020, αφού πρώτα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα