Μάνος Δασκαλάκης: Γύριζε βίντεο κλιπ στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς τρεις μήνες μετά τον θάνατό της

Μάνος Δασκαλάκης: Γύριζε βίντεο κλιπ στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς τρεις μήνες μετά τον θάνατό της
Οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ΙΝΤΙΜΕ

Στο "μικροσκόπιο" των αρχών τα βίντεο που γύριζε ο Μάνος Δασκαλάκης στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του, λίγο καιρό μετά τον θάνατό της.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, φτάνοντας μέχρι τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε εξωτερικός παράγοντας που οδήγησε στον χαμό της.

Ερωτηματικά προκαλεί το πώς μετά τον θάνατό της, το ζευγάρι συνέχισε να μένει στο σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ προβληματισμό δημιουργούν οι εικόνες που δημοσιεύει το MEGA από βίντεο κλιπ που γύριζε ο πατέρας στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, τρεις μήνες περίπου από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να τραγουδά στο σπίτι της, με τον ίδιο να γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα