Once in Mykonos: Το νέο απόκτημα της Louis Hotels

Once in Mykonos: Το νέο απόκτημα της Louis Hotels
Once in Mykonos

Στη Μύκονο η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της Louis Hotels και της Trésor Hospitality.

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Louis Hotels, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Μάιο στην παραλία του Ορνού. Το Once in Mykonos Luxury Resort, είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Φοίβου Σταυρίδη των F Studio Designers, που θα λειτουργεί η Louis Hotels, σε συνεργασία με την εταιρεία hotel management Trésor Hospitality.

Από την εξωτερική αρχιτεκτονική έως τον σοφιστικέ εσωτερικό σχεδιασμό και το διάκοσμο, το αμφιθεατρικά χτισμένο Once in Mykonos με τις εντυπωσιακές υποδομές του, προσφέρει ένα αληθινό ταξίδι αισθήσεων με νέο-νοσταλγική διάθεση. Διαθέτοντας μια infinity pool και 59 σουίτες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μία προς μία σύμφωνα με τις αρχές της minimal chic αλλά συνάμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής, και με γνώμονα το eco design, το νέο luxury resort δίνει τη δυνατότητα σε ζευγάρια και οικογένειες να απολαύσουν στο έπακρο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κυκλαδίτικου προορισμού.

Once in Mykonos

 

Δωμάτια & Σουίτες

Η αισθητική των δωματίων αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Once in Mykonos είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική των Κυκλάδων, που θέλουν το άπλετο φως να διαχέεται στους χώρους και τα φιλικά προς το βλέμμα χρώματα να επιτρέπουν στο τοπικό στοιχείο να ξεχωρίζει, συνδυάζοντας το κλασικό κυκλαδίτικο στυλ με την boho μοντέρνα διακόσμηση. Άνετα μπάνια με πολυτελή προϊόντα περιποίησης, ξεχωριστή καμπίνα ντους, king size beds, και ιδιαίτερα έπιπλα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των δωματίων, ενώ όλα διαθέτουν μεταξύ άλλων δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Οι πλήρως εξοπλισμένες σουίτες του Once in Mykonos διακρίνονται για την ευρυχωρία τους, και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές ανέσεις για χαλάρωση και απόλαυση με φόντο την εντυπωσιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ενώ συγκεκριμένα οι Design Room σουίτες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα αποτελούν την ιδανική επιλογή για διακοπές απόλυτης ιδιωτικότητας.

Once in Mykonos

 

Γαστρονομικό ταξίδι

Στο ατμοσφαιρικό pool restaurant του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του Chef Νίκου Σκορδάκη. Στο pool bar και το κανονικό bar του εστιατορίου, ταλαντούχοι mixologists δημιουργούν signature cocktails. Το προσεχές διάστημα μάλιστα επίκειται η ανακοίνωση για την άφιξη διεθνούς restaurant brand πολυτελείας, που αναμένεται να μυήσει τους λάτρεις της haute cuisine σε αναπάντεχα γαστρονομικά ταξίδια.

Πλούσιες εμπειρίες ευεξίας θα παρέχονται στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις spa που περιλαμβάνουν τζακούζι, μία εσωτερική και εξωτερική πισίνα, signature spa products φτιαγμένα με οργανικά υλικά, δύο καμπίνες θεραπειών για μασάζ και έναν εξειδικευμένο χώρο ομορφιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα