Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι κατέσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι κατέσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της
Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα thebest

Αρκετά αντικείμενα πήραν μαζί τους οι αστυνομικοί μετά τον έλεγχο στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Μεταξύ αυτών και ένα κλουβί καναρινιού.

Πλήθος αντικειμένων κατέσχεσε η αστυνομία κατά την έρευνα που πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (01/04) στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, παρουσία Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήραν μαζί φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

Η έρευνα στο σπίτι ήταν εξονυχιστική, με ζητούμενο την αναζήτηση στοιχείων που ενδέχεται να είναι χρήσιμα για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, Ίριδας και Μαλένας.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της έρευνας, μαζί με τους αστυνομικούς, με αμάξι της Ασφάλειας αναχώρησε και η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όλα τα αντικείμενα θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερα στις ηλεκτρονικές συσκευές θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος από εξειδικευμένα στελέχη για την ανεύρεση κάθε ηλεκτρονικού αποτυπώματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα