Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ με τη σύντροφό της που έκλεψε την παράσταση

Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ με τη σύντροφό της που έκλεψε την παράσταση
Η Κρίστεν Στιούαρτ και η σύντροφός της Ντίλαν Μέγιερ στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 Jae C. Hong/Invision/AP

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της Ντίλαν Μέγιερ αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί με την κουίρ -και όχι μόνο- κοινότητα να υποκλίνεται στα δύο ερωτευμένα κορίτσια.

Η Κρίστεν Στιούαρτ καταφέρνει κάθε φορά να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της όσο και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Spencer εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι της συντρόφου της Ντίλαν Μέγιερ.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι της εταιρείας Chanel η Κρίστεν Στιουρτ έστειλε το δικό της μήνυμα ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί με την αγαπημένη της.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η σύντροφός της Ντίλαν Μέγιερ στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 John Locher/Invision/AP

Η κουίρ (και όχι μόνο) κοινότητα υποκλίθηκε στα δύο ερωτευμένα κορίτσια. “Υπάρχουν άνθρωποι που χτυπήθηκαν κι άλλοι που φιλήθηκαν απόψε. Παντοτινά ευγνώμων. Συγχαρητήρια στη Τζέσικα Τσαστέιν τόσο για το Όσκαρ της όσο και για την ομιλία της όμως αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για εμένα. Δύο κορίτσια, πολύ ερωτευμένα, στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Κρίστεν Στιουρτ και Ντίλαν Μέγιερ. Σας ευχαριστώ.” έγραψε χρήστης του τουίτερ.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η σύντροφός της Ντίλαν Μέγιερ στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 Jordan Strauss/Invision/AP

Οι δύο γυναίκες ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2021 ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. “Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε… ήθελα να μου το προτείνει, επομένως είχα ευκρινώς καθορίσει τι ήθελα και εκείνη το έκανε”, είχε πει η Στιούαρτ στο “The Howard Stern Show”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα