Μαρία Κανελλοπούλου για Νατάσα Μανίσαλη: “Μου κόστισε να βλέπω έναν άνθρωπο να είναι τόσο ανήμπορος”

Μαρία Κανελλοπούλου για Νατάσα Μανίσαλη: “Μου κόστισε να βλέπω έναν άνθρωπο να είναι τόσο ανήμπορος”
Η Μαρία Κανελλοπούλου glomex - ερτ

Συγκινήθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου, μιλώντας για την απρόσμενη απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη. Οι μνήμες που κρατά από την περίοδο της συνεργασίας τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/03) η Μαρία Κανελλοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη Νατάσα Μανίσαλη και στις μνήμες που έχει από τη συνεργασία τους.

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για τη φιλία της με την άτυχη ηθοποιό, αλλά και για το “Εμείς και Εμείς”, το οποίο δεν βλέπει “συνειδητά”, λόγω του χαμού της Νατάσας Μανίσαλη.

«Το έχω πει χίλιες φορές ότι με τη Νατάσα έχω κάνει τα περισσότερα γέλια της ζωής μου. Είχα τσακωθεί κι ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο δέκα εκατομμύρια φορές, αλλά ήταν η πηγή της ζωντάνιας και της ζωής. Της έλεγα ‘επειδή θα με γηροκομήσεις, πήγαινε στο γιατρό τώρα’. Ήταν ένα χαστούκι», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Ήμουν ένας από τους τρεις ανθρώπους που ήξερα τι της είχε πει ο γιατρός από την πρώτη εγχείρηση. Ήταν κατηγορία ανθρώπου που μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα… Ήταν κάτι ασύλληπτο. Μού κόστισε να βλέπω έναν άνθρωπο που ήταν ο ορισμός της ζωής, να είναι τόσο ανήμπορος, να λιώνει… Δεν βλέπω συνειδητά το ‘Εμείς κι Εμείς’», συνέχισε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα