Ιατροδικαστής Λέων: “Έχουν αποκλειστεί παθολογικά και γενετικά αίτια και για Μαλένα-Ίριδα”

Ιατροδικαστής Λέων: “Έχουν αποκλειστεί παθολογικά και γενετικά αίτια και για Μαλένα-Ίριδα”
Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα INTIME NEWS

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρία προανήγγειλε νέες σοβαρές εξελίξεις, αποκαλύπτοντας πως έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες.

Ντόμινο εξελίξεων στο θέμα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα προανήγγειλε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας λόγο για αδιάσειστα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση και συγκεκριμένα στα αίτια θανάτου των δύο άλλων κοριτσιών.

Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ “υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες”, εννοώντας “παθολογικά και γενετικά αίτια”. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε “θα δείτε πάρα πολύ σύντομα”, σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

Η αιτία θανάτου, -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα δεν θέλω να προκαταβάλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα, η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου”.

Παράλληλα, ανέφερε, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.

Δείτε το βίντεο του 24 Media Lab:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα