Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: Η ανακοίνωσή του στον Λιανό – “Το κάνω για τον πατέρα μου”

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: Η ανακοίνωσή του στον Λιανό – “Το κάνω για τον πατέρα μου”
Ο Τάκης Καραγκούνιας glomex - skai tv

Ο Τάκης Καραγκούνιας ανακοίνωσε την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στο Survivor, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Δύσκολες ώρες περνά ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, αφού πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/04) σε ηλικία 78 ετών, εντελώς ξαφνικά, καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας.

Ο παίκτης των Μπλε μίλησε για την απώλεια που βιώνει, ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του.

“Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, να σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά, αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός”, συνέχισε ο Τάκης.

Λίγο μετά, ο παίκτης επέλεξε να αποχωρήσει από τον χώρο του συμβουλίου, λέγοντας πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει και αν θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Η απόφαση του Τάκη Καραγκούνια

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2022, λίγο πριν τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, ο Τάκης Καραγκούνιας κλήθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο μισθοφόρος δήλωσε πως -παρά τον πόνο που βιώνει- θα παραμείνει στο παιχνίδι, με στόχο να κρατήσει την υπόσχεσή του στην κόρη του, κάνοντάς την υπερήφανη. Την ίδια ώρα, ο παίκτης, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, τόνισε πως θα παλεύει από εδώ και πέρα και για τον εκλιπόντα πατέρα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα