Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς – “Να έρθω μαζί σας για να λάμψει η αλήθεια”

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς – “Να έρθω μαζί σας για να λάμψει η αλήθεια”
H Ρούλα Πισπιρίγκου

Πρόθυμη να συνεισφέρει στην αποκάλυψη της αλήθειας δήλωσε η Ρ. Πισπιρίγκου κατά την, χωρίς να το γνωρίζει, προσαγωγή της στη ΓΑΔΑ σχετικά με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (30/03) η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Αστυνομικοί βρίσκονταν διακριτικά από το πρωί της ίδιας μέρας έξω από το σπίτι της στην Πάτρα και περίμεναν την εντολή της εισαγγελίας. Όταν ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να γίνει προσαγωγή της μητέρας, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού, με την Πισπιρίγκου να είναι σε επικοινωνία με τοπικό site. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει λόγω του ότι η εισαγγελία Αθηνών ήθελε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του άτυχου παιδιού.

Η ίδια μάλιστα, σύμφωνα με το Star, φάνηκε να δείχνει ενδιαφέρον, λέγοντας “με μεγάλη μου χαρά θα ‘ρθω μαζί σας. Είναι σωστό να έρθω μαζί σας για να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια”. Όταν μπήκε στο όχημα, της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της γιατί οι αρχές δεν ήθελαν να πληροφορηθεί μέσω διαδικτύου ότι δεν επρόκειτο για μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά για μια προσαγωγή, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε σύλληψη, όπως και έγινε.

Αυτή έκλεισε το κινητό και όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ της είπαν τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα