FlexLearn, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας

FlexLearn, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας
black and white knights on background dimasobko - Fotolia

Το FlexLearn , η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης, έχει αναπτυχθεί για να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Προσαρμοσμένη στις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, σας προσφέρει τη λύση FlexLearn HR για να:

*εκπαιδεύετε αποτελεσματικά το προσωπικό, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας,

*αξιολογείτε τις γνώσεις και τις ικανότητες των ανθρώπων που στελεχώνουν ή πρόκειται να στελεχώσουν την επιχείρησή σας.

Η «Καινοτομία», η «Γνώση με Ανεξαρτησία», η «Ενθάρρυνση στη Μάθηση» και η «Αποτελεσματικότητα» είναι οι τέσσερις πυλώνες της πλατφόρμας. Το FlexLearn, βασίζεται στις αρχές της ευελιξίας, της ανεξαρτησίας και της αλληλεπίδρασης. Ο εκπαιδευόμενος, όπου κι αν βρίσκεται και όποτε επιθυμεί, μπορεί να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό, να αυτοαξιολογείται και να εξετάζεται αξιοποιώντας την πληθώρα των τύπων ασκήσεων και τη δυνατότητα της αυτόματης εξαγωγής αποτελεσμάτων.

Το FlexLearn χαρακτηρίζεται από ευκολία στη διαχείριση, ασφάλεια στη χρήση και φιλικότητα προς τον χρήστη. Δεν απαιτεί επένδυση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλό βαθμό ελέγχου σε επίπεδο διαχείρισης.

Tο FlexLearn σας προσφέρει:

  • Αποτελεσματική εκπαίδευση, χωρίς περιορισμούς τόπου και χρόνου.

  • Σημαντική μείωση του κόστους και του χρόνου εκπαίδευσης.

  • Απεριόριστες δυνατότητες εκπαίδευσης και εξέτασης.

  • Αυτόματη εμφάνιση αποτελεσμάτων αξιολόγησης.

  • Εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας.

  • Προσαρμογή στον διαδικτυακό χώρο.

  • Εξατομίκευση στις ανάγκες σας.

  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

Η ομάδα ανάπτυξης και διαχείρισης του FlexLearn βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσει για την πλατφόρμα, να λύσει τις απορίες σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες εκπαίδευσης της επιχείρησής σας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.flexlearn.gr και στο 2106082622.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα