Ολόκληρη η συγκλονιστική συναυλία των System of a Down στην Αρμενία για την γενοκτονία

Ολόκληρη η συγκλονιστική συναυλία των System of a Down στην Αρμενία για την γενοκτονία

Δείτε ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν οι σπουδαίοι System of a Down στην πατρίδα τους για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Ήταν η πρώτη στην ιστορία του συγκροτήματος (Vid)

Ήταν η πρώτη φορά που οι System of a Down έπαιξαν μπροστά στο κοινό της πατρίδας τους, κάτι που από μόνο του καθιστά τη συναυλία τους ιστορική.

Το απόγευμα της Πέμπτης το συγκρότημα εμφανίστηκε λοιπόν χωρίς εισιτήριο στην Αρμενία ολοκληρώνοντας την πρόσφατη περιοδεία του. Η συναυλία που έλαβε χώρα στο Ερεβάν ήταν αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την Γενοκτονία των Αρμενίων από το Οθωμανικό Κράτος.

Οι SOAD έπαιξαν 37 τραγούδια ενώ η συνολική διάρκεια της εμφάνισης ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Ολόκληρο το live:

Το πλήρες setlist:

1. Holy Mountains

2. Jet Pilot

3. Suite-Pee

4. Prison Song

5. U-Fig

6. Aerials

7. Soldier Side – Intro

8. B.Y.O.B.

9. I-E-A-I-A-I-O

10. Radio/Video

11. Bubbles

12. CUBErt

13. Hypnotize

14. Dreaming (τμηματικά)

15. Needles

16. Deer Dance

17. P.L.U.C.K.

18. Sartarabad (παραδοσιακό/διασκευή)

19. Psycho

20. Chop Suey!

21. Lonely Day

22. Question!

23. Bounce

24. Kill Rock ‘n Roll

25. Marmalade

26. Lost in Hollywood

27. Spiders

28. Mr. Jack

29. Science

30. Chic ‘N’ Stu

31. ATWA

32. War?

33. Arto

34. Cigaro

35. Roulette

36. Toxicity

37. Sugar

Κατά τη διάρκεια του live, ο Serj Tankian δεν παρέλειψε να κάνει συγκινητικές αναφορές και για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Ασσυρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μέλη των S.O.A.D. είναι απόγονοι επιζώντων της γενοκτονίας. Στον πρώτο τους δίσκο συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι “P.L.U.C.K.” που είναι αφιερωμένο στη σφαγή του λαού των Αρμενίων που έγινε πριν από 100 χρόνια.

Η πρόσφατη περιοδεία της μπάντας, το “Wake Up the Souls” σήμανε και την επανένωση της και έγινε με αφορμή τη μαύρη επέτειο.

Στο site των System υπάρχει μάλιστα ένας interactive χάρτης που καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο τα κράτη του κόσμου αντιμετωπίζουν την γενοκτονία.

Δείτε τον χάρτη εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα