BD Foxmoor και Χ-Ray ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 10 χρόνια

BD Foxmoor και Χ-Ray ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 10 χρόνια

Η υπόσχεση ότι απέναντι στη βία και στο σκοτάδι, οι διαφωνίες θα μπουν στην άκρη, δεν έμεινε στα λόγια. Μια ιστορική στιγμή στη σκηνή του Gagarin με τον BD Foxmoor να καλεί στη σκηνή τον X-Ray (Vid)

Μια συνύπαρξη στη σκηνή, που πριν λίγους μήνες θα έμοιαζε όνειρο θερινής νυκτός, έγινε πραγματικότητα στην καρδιά του Χειμώνα.

Ο αρχηγός των Active Member, BD Foxmoor, κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, κάλεσε στη σκηνή τον X-Ray (Νικήτα Κλιντ), μετά από 10 ολόκληρα χρόνια για να ερμηνεύσουν παρέα, τη “Μάσκα”.

Στο τέλος του Live στο Gagarin στις 29 Δεκεμβρίου, ο BD Foxmoor έκανε την έκπληξη…

“Ήθελα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς που έχω αφήσει ανοιχτούς με καλό ή με κακό τρόπο. Κάπως πρέπει να κλείνεις τις δουλειές σου. Λοιπόν. Αυτό που δεν περιμένει κανείς θα γίνει τώρα. Γιατί πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί. Έλα ρε” είπε ο BD Foxmoor, και στη σκηνή εμφανίστηκε ο Νικήτας Κλιντ, σε μια πολύ σημαντική στιγμή για το ελληνικό Χιπ Χοπ και τη Low Bap.

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει Low Bap, με τον BD Foxmoor, να αστειεύεται: “Μη του φωνάζετε Low Bap”.

 

“Δέκα χρόνια ήταν ένα σχολείο μαζί με το Μιχάλη, άλλα 10 χρόνια μακριά και άλλα 10 χρόνια έχουμε ακόμα”, είπε ο X-Ray, πριν αρχίσουν να τραγουδάνε μαζί.

Η προσέγγιση που είχε ξεκινήσει μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, άρχισε να αποδίδει καρπούς και οι χωρίς ουσία διαφωνίες, μπήκαν στην άκρη.

“Παύλο,τα κατάφερες, παλιόφιλε, όσοι διάλεξες βρίσκονται εδώ, σε τιμούν και σε ευχαριστούν…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα