Τι έγινε όταν μουσουλμάνος κωμικός έκατσε δίπλα στον γιο του Τραμπ σε πτήση

default image

Ο 32χρονος Έρικ Τραμπ είναι ο γιος του επερχόμενου πλανητάρχη και είχε μια ιδιαιτέρως σημαντική, τυχαία συνάντηση, με τον μουσουλμάνο κωμικό, Mo Amer

Ο Mo Amer (Mohammed “Mo” Amer για την ακρίβεια) είναι μουσουλμάνος κωμικός με καταγωγή από την Παλαιστίνη που ζει στο Τέξας των ΗΠΑ και έγινε γνωστός μέσα από το “Allah Made Me Funny”.

Ο ίδιος είχε μια τυχαία συνάντηση με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, τον 32χρονο Έρικ, καθώς κάθισαν σε διπλανές θέσεις σε πτήση τους για τη Γλασκόβη της Σκωτίας. Ο Amer πραγματοποιεί περιοδεία στη χώρα ενώ ο γιος του ζάμπλουτου επιχειρηματία και μετέπειτα προέδρου των ΗΠΑ, πραγματοποιεί επαγγελματικό ταξίδι.

Ο μουσουλμάνος κωμικός δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας, “κάποιες φορές ο Θεός ο ίδιος σου στέλνει το υλικό”.

Ο μουσουλμάνος stand up comedian εκμεταλλεύτηκε την τυχαία συνάντηση για να ρωτήσει τον γιο του νέου προέδρου αν αληθεύουν οι προεκλογικές εξαγγελίες του πατέρα του πως οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ θα πρέπει να βγάλουν ειδικές ταυτότητες για να εγγραφούν σε “μια εθνική βάση δεδομένων για μουσουλμάνους” που είχε εξαγγείλει ο Τραμπ, προκαλώντας πολλαπλές αντιδράσεις. 

Περίπου 3,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι διέμεναν στις ΗΠΑ το 2015, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις του Pew Research Center και σύμφωνα με όσα έλεγε ο Τραμπ προεκλογικά, θα έπρεπε να γραφτούν στο μητρώο που χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό. Πολλοί χριστιανοί και όχι μόνο πολίτες, ανέφεραν πως αν εφαρμοστεί το μητρώο, θα εγγραφούν και εκείνοι σε ένδειξη συμπαράστασης.

Ο Έρικ Τραμπ ανέφερε λοιπόν στον Mo Amer πως ο πατέρας του δεν θα κάνει πράξη την εξαγγελία του αυτή, ενώ παραδέχθηκε πως ο Ντόναλντ Τραμπ “εκμεταλλεύτηκε με απίστευτο τρόπο τα media στην προεκλογική του καμπάνια”.

“Good news guys Muslims will not have to check in and get IDs. That’s what I was told”, έγραψε ο Mo στο Facebook page του, διευκρινίζοντας πως το μητρώο, δεν θα υλοποιηθεί, όπως τουλάχιστον του ανέφερε ο υιός Τραμπ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα ο Έρικ Τραμπ βρέθηκε για κυνήγι άγριων ελαφιών σε μια αγροτική περιοχή της επαρχίας Φινίκε της Τουρκίας, αφού απέκτησε άδεια από τη Γενική Διεύθυνση των Εθνικών Πάρκων.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με την επίσκεψη του Έρικ Τραμπ στη χώρα, όπως ανέφερε η Hurriyet. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ έχει βρεθεί και στη Γερμανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα