Τα τατουάζ πρόδωσαν τη σεξομανή καθηγήτρια

default image

Δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο μια 34χρονη καθηγήτρια από τη Γιούτα. Είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικο μαθητή της (Pics+Vid)

Για αποπλάνηση ανηλίκου  κατηγορείται η 34χρονη καθηγήτρια αγγλικών Brianne Land Altice που εργαζόταν στο Davis High School στην πόλη Kaysville της Utah.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 34χρονη είχε τουλάχιστον πέντε σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο μαθητή μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2013.

Σύμφωνα με την τοπική Standard-Examiner ο νεαρός παραδέχτηκε την σεξουαλική επαφή με την καθηγήτρια του σε ακρόαση τον περασμένο Φεβρουάριο τονίζοντας επίσης ότι είχε προβλήματα επικοινωνίας με τους γονείς του.

Αφορμή των οικογενειακών προβλημάτων ήταν η μετακόμιση της οικογένειας στη πολιτεία της Utah.

Ο νεαρός μετακομίζοντας στη νέα του πόλη άρχισε τα ναρκωτικά και τις κοπάνες από το σχολείο. Παράλληλα γνώρισε την καθηγήτρια με την οποία είχε την πρώτη τους σεξουαλική επαφή στο πάρκινγκ μιας εκκλησίας.

Σύμφωνα με μια άλλη εφημερίδα, την Salt Lake Tribune, το αγόρι είχε  περιγράψει με ακρίβεια στις αρχές  τα τατουάζ στο σώμα της 34χρονης καθηγήτριας του, και επιβεβαίωσε και τη διάταξη των πραγμάτων που υπήρχαν στο σπίτι της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο δικηγόρος της, Brianne Altice προσπάθησε να πείσει την έδρα ότι η πελάτισσα του άδικα διώκεται για βιασμό του νεαρού και εξαναγκασμό να την σοδομισει.

Ωστόσο ο δικαστής John R. Morris, αποφάσισε να ορίσει ξανά δικάσιμο για τον προσεχή Σεπτέμβριο απορρίπτοντας τη υπερασπιστική της γραμμή.

Πηγή: dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα