ΑΝΕΛ: Συνέδριο του Ποταμιού ή συνεύρεση του παλαιοκομματισμού;

ΑΝΕΛ: Συνέδριο του Ποταμιού ή συνεύρεση του παλαιοκομματισμού;
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την Μεγ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας το Συνέδριο του Ποταμιού

«Συνέδριο του Ποταμιού ή Συνεύρεση του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής και της ανομίας;» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου προσθέτοντας «το αδιόρθωτο εσωτερικό πολιτικό κατεστημένο εκπροσωπήθηκε «επάξια», καλώντας και τον γνωστό εξωτερικό τους συνεργάτη νεοφιλελεύθερο κ. Φέρχοφστατ να μας απειλήσει ξανά για GREXIT και, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, να μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας με άποψη και στυλ «παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά τρίτης χώρας».

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο νοήμων κ. Σημίτης ο οποίος κάποτε οφείλει να καταλάβει ότι κατετάγη από τους Έλληνες στον πολιτικό καιάδα και ότι η Πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από πάτρωνες».

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να πατάξει τη κακοδιαχείριση ετών και να εμποδίσει την αναβίωση παλαιών αμαρτιών που κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «εκπρόσωποι του νέου» προσπαθούν πλέον απροκάλυπτα να επαναφέρουν» καταλήγει η κ. Παπαδοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα