Στήσιμο στην ουρά, αντίσκηνα ακόμη και… ρομπότ επιστρατεύονται για την εξασφάλιση του πολυπόθητου iPhone 6s

Στήσιμο στην ουρά, αντίσκηνα ακόμη και… ρομπότ επιστρατεύονται για την εξασφάλιση του πολυπόθητου iPhone 6s

Η Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου "κοσμήματος" της apple και ορισμένοι ξεπερνούν τα όρια του λογικού προκειμένου να το αποκτήσουν από τους πρώτους

Το iPhone 6s είναι γεγονός και όπως κάθε χρόνο το τελευταίο διάστημα οι φανατικοί της apple και των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της, είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να είναι εις θέση να κρατήσουν ένα από τα τηλέφωνα αυτά στα χέρια τους πριν από οποιονδήποτε άλλο. Έχουμε δει στο παρελθόν δεκάδες ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά έξω από τα apple stores για ώρες, ίσως να είδαμε στο παρελθόν κάποιους να καταφθάνουν εκεί εξοπλισμένοι με σκηνές προκειμένου να κατασκηνώσουν ως την ώρα της… κρίσης, αυτή τη χρονιά όμως είδαμε και ένα ρομπότ να περιμένει στην ουρά για λογαριασμό του αφεντικού της.

Δεκάδες άνθρωποι στη Νέα Υόρκη βρίσκονται έξω από το κατάστημα που θα ανοίξει την Παρασκευή, δίνοντας τα πρώτα νέα iPhone. Άλλοι από αυτούς έχουν αντίσκηνα και άλλοι είναι απλά οπλισμένοι με υπομονή.

Εκτός όμως από τη λύση της κατασκήνωσης, μια γυναίκα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας επινόησε και εκείνη της τεχνητής νοημοσύνης. Επιστράτευσε λοιπόν ένα ρομπότ, αυτό που βλέπετε παρακάτω, το οποίο και περιμένει στην ουρά για λογαριασμό της.

Η Λούσι Κέλι, όπως είναι το όνομα της ιδιοκτήτριας του ρομπότ, έβαλε τον πιστό, μηχανοκίνητο υπηρέτη της στη θέση της να περιμένει και έτσι είναι πλέον τέταρτη στη σειρά για το νέο κινητό, για το κατάστημα της οδού Τζορτζ της αυστραλιανής πρωτεύουσας. Η Κέλι επικοινωνεί μαζί του, αλλά και με τους άλλους που περιμένουν στην ουρά μέσω του τάμπλετ της. Η Αυστραλή εργάζεται για μια εταιρία που έχει κατασκευάσει έξι από αυτά, για χρήσεις εντός της εταιρίας.

DomenicoStallo

Όπως εξηγεί το αφεντικό της έχει χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο ρομπότ για να “παρευρεθεί” σε συνάντηση στο Σύδνεϊ από τη Βραζιλία. “Τα χρησιμοποιούμε για κάθε σκοπό, ώστε να δείξουμε και τις χρήσεις της νέας τεχνολογίας. Είναι μια πολύ κουλ επίδειξη του πως μπορεί να λειτουργεί η τεχνολογία στο μέλλον” αναφέρει η Λούσι Κέλι.

Πηγή: mashable

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα