Βλάχος για ΕΝΦΙΑ: “Επιτέλους κάποιος να πάει σπίτι του”

Βλάχος για ΕΝΦΙΑ: “Επιτέλους κάποιος να πάει σπίτι του”
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ( δ ) με τον Υφυπουργό Γιώργο Βλάχο ( α ) σε στιγμιότυπο απο τις δηλώσεις που κάνανε στα ΜΜΕ για τις τιμές προϊόντων,σήμερα Δευτέρα 11 Μαϊου 2009 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Κριτική εκ των έσω για τις παλινωδίες με τον ΕΝΦΙΑ. Δηλώσεις "φωτιά" από τον Γ. Βλάχο. Αιχμές και από τον Κ. Χατζηδάκη

Θύελλα αντιδράσεων, έχει προκαλέσει η εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, με την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει και εσωτερικό πρόβλημα.

Μετά τον Απόστολο Κακλαμάνη και τη Ντόρα Μπακογιάννη, που άσκησαν σκληρή κριτική, ο βουλευτής της ΝΔ ΓΙώργος Βλάχος σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε ότι ο υπουργός Οικονομικών “θα έπρεπε να είναι εδώ να εξηγήσει γιατί έγινε το λάθος ποιος τον παραπλάνησε και επιτέλους κάποιος να πάει στο σπίτι του” και πρόσθεσε:

“Ας μας πει ο Χαρδούβελης ποιος φταίει. Αν δεν τον έχει παραπλανήσει κανείς, την τύχη του Χαρδούβελη ας τη δει ο κ. Σαμαράς. Η κ. Σαββαϊδου δεν νομοθετεί”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος άφησε αιχμές για τον σχεδιασμό.

“Θα προτιμούσα να υπάρχει μια καλύτερη προετοιμασία για τον ΕΝΦΙΑ. Ωστόσο δεν αναιρείται το θετικό της υπόλοιπης ρύθμισης που αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Κοινωνική πολιτική δεν γίνεται  δι’ ευχών, αλλά με βάση  τις δυνατότητες  της πραγματικής οικονομίας. Με τις παλαιοσοσιαλιστικές και μαρξιστικές  δοξασίες του ΣΥΡΙΖΑ  επενδυτές και νέες δουλειές δεν θα έρθουν στη χώρα”, έγραψε στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα